HOME / Φακοί / Explorer //
ΦΑΚΟΣ LED NITECORE EXPLORER EA42,1800lumens Share
1800
Lumens
 

Τιμή με ΦΠΑ 79,50 €
Προσωρινά εκτός αποθέματος
ΦΑΚΟΣ LED NITECORE EXPLORER EA42,1800lumens 

Πολύ ισχυρός φακός LED της σειράς Explorer που αποδίδει έως και 1800 Lumens !!
Λειτουργεί με μπαταρίες AA κάτι που τον καθιστά εξαιρετικά εύχρηστο και ευέλικτο. Για την απόδοση της εκτυφλωτικής του δέσμης, χρησιμοποιεί ένα LED CREE XHP35 που σε συνδυασμό με την Τεχνολογία Κρυστάλλινης Επίστρωσης και της Τεχνολογίας Ψηφιακών Οπτικών Ακριβείας παρέχει εξαιρετική απόδοση με μέγιστη ένταση δέσμης τα 31200 κεριά και απόσταση δέσμης τα 353 μέτρα.
Ο κατασκευαστής προτείνει ο φακός να  χρησιμοποιείται με 4 επαναφορτιζόμενες μπαταρίες AA Ni-MH, αλλά είναι επίσης συμβατός και με ποιοτικές αλκαλικές μπαταρίες (σημειώστε ότι με την χρήση των αλκαλικών μπαταριών η μέγιστη ένταση των 1800Lumens μπορεί να μην είναι προσβάσιμη).  
Ο επίπεδος σχεδιασμός του σώματος βοηθά στο καλύτερο, πιο άνετο κράτημα. Επίσης η κατασκευή της λαβής προσφέρει αντι-ολισθιτικό κράτημα και στήριξη κατά της κύλισης.
Η κεφαλή είναι κατασκευασμένη από κράμα αλουμινίου αεροναυπηγικής ποιότητας που είναι πιο συμπαγής και ανθεκτική με καλύτερη διάχυση της θερμοκρασίας. Το εμπρόσθιο δαχτυλίδι από ανοξείδωτο ατσάλι προστατεύει τα κύρια μέρη του EA42. 
Το πολυκαρβονικό (PC) είναι ένα πολύ σκληρό υλικό  με μεγάλη αντοχή, αξεπέραστη αντίσταση στην υψηλή αλλά και την χαμηλή θερμοκρασία και ανθεκτικό στα χτυπήματα.
Ο διπλός διακόπτης έχει σχεδιαστεί για χρήση του φακού με το ένα χέρι. Το πρόγραμμα λειτουργίας είναι φιλικό προς τον χρήστη. Όταν ο φακός είναι απενεργοποιημένος υπάρχει δυνατότητα άμεσης ενεργοποίησης της πιο ισχυρής έντασης (TURBO).
Συνολικά διαθέτει 5 επίπεδα φωτεινότητας (Turbo, High, Mid, Low, Ultralow) και 3 ειδικές φωτεινότητες (Strobe, SOS, Location Beacon).
Είναι ιδανικός για Αναζήτηση/Διάσωση, Κατάσταση έκτακτης ανάγκης, Εφεδρικός φωτισμός, Εξωτερικές δραστηριότητες, Εκστρατείες.
Το ηλεκτρονικό του κύκλωμα είναι υψηλής απόδοσης και παρέχει σταθερό ρεύμα ώστε η δέσμη να είναι σταθερή χωρίς τρεμόπαιγμα . 
Η μονάδα εξελιγμένης ρύθμισης της θερμοκρασίας ρυθμίζει την ισχύ της δέσμης και την προσαρμόζει στο περιβάλλον διατηρώντας την μέγιστη απόδοση.
Για την προστασία από ατυχή ενεργοποίηση διαθέτει λειτουργία κλειδώματος και η ενδεικτική λυχνία κάτω από τον διπλό διακόπτη ενημερώνει για την ενέργεια που έχει απομείνει στην μπαταρία.  
Διαθέτει σύστημα προστασίας από ανάποδη πολικότητα και οι επαφές είναι επιχρυσωμένες ώστε να προστατεύονται από την οξείδωση και να βελτιώνεται η απόδοση.

Χαρακτηριστικά 
- Υψηλής απόδοσης φακός που τροφοδοτείται από μπαταρίες τύπου AA 
- Ενσωματώνει ένα LED CREE XHP35 με μέγιστη ισχύ που φθάνει τα 1800 Lumens
- Χρησιμοποιεί την Τεχνολογία Ψηφιακών Οπτικών Ακριβείας που παρέχει εξαιρετική απόδοση στον ανακλαστήρα.
- Υπερηφανεύεται για την μέγιστη ένταση της δέσμης που φθάνει τα 31200 κεριά  και την απόσταση των 353 μέτρων
- Ο διπλός διακόπτης παρέχει φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον λειτουργίας
- Διαθέτει 5 επίπεδα φωτεινότητας και 3 ειδικές φωτεινότητες
- Κύκλωμα υψηλής απόδοσης παρέχει λειτουργία έως και 280 ώρες
- Ενδεικτική λυχνία ισχύος κάτω από τον διπλό διακόπτη ενημερώνει για την ενέργεια που έχει απομείνει στην μπαταρία (πατέντα No.ZL201220057767.4)
- Ενσωματώνει μονάδα εξελιγμένου ελέγχου της θερμοκρασίας
- Σκληρό εξαιρετικά καθαρό ορυκτό κρύσταλλο με αντι-ανακλαστικές επιστρώσεις.
- Η κεφαλή είναι κατασκευασμένη από κράμα αλουμινίου αεροναυπηγικής ποιότητας και σκληρή ανοδίωση HAIII στρατιωτικών προδιαγραφών
- Το σώμα είναι κατασκευασμένο από πολυκαρβονικό υλικό (PC)
- Εϊναι αδιάβροχος σύμφωνα με το πρότυπο IPX8 (Υποβρύχιος έως και 2 μέτρα βάθος)
- Ανθεκτικός σε πτώσεις από ύψος έως και 1 μέτρο.

Διαστάσεις
- Μήκος ...................................................... 168mm
- Διάμετρος κεφαλής .................................. 40mm
- Πλάγιο μήκος ουράς ................................ 34,6mm x 19,6mm 
- Βάρος ....................................................... 127,7g

Αξεσουάρ στη συσκευασία 
Ποιοτική θήκη, Λουράκι καρπού, Ανταλλακτικός ελαστικός δακτύλιος "O"

 
Ενναλακτικός κωδικός:
EA42
Όροι πώλησης

Οι παρουσιαζόμενες φωτογραφίες σε αυτήν την ιστοσελίδα είναι μόνο για λόγους ενημέρωσης, το πραγματικό αποτέλεσμα μπορεί να διαφέρει εξαιτίας περιβαλλοντικών παραγόντων. Είναι πνευματική ιδιοκτησία της NITECORE. Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα για την ανάληψη νομικής δράσης.
 

Η εταιρεία "NITECORE_GR" καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά παρόλα αυτά δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλίσει, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής και των χαρακτηριστικών ενός προϊόντος. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας, σας καλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, ή δεν είστε βέβαιοι για τα τεχνικά χαρακτηριστικά που αναφέρονται πριν προχωρήστε στην παραγγελιά του να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου.
 


 

Τεχνικά χαρακτηριστικά - ΦΑΚΩΝ
Μέγιστη Ισχύ Δέσμης (Lumens)
1800
Μέγιστη Απόσταση Δέσμης (Μέτρα)
353
Μέγιστη Ένταση Δέσμης (Κεριά)
31200
Μέγιστη Διάρκεια Λειτουργίας (Ώρες / Ημέρες)
280 / 11,66
Τύπος LED
CREE XHP35 HD
Ανακλαστήρας
SMO
Μπαταρία
4 x AA
Ειδικές Λειτουργίες
Location Beacon, SOS, Strobe
Αδιάβροχος
IPX8 (Υποβρύχιος έως και 2 μέτρα βάθος)
Ανθεκτικός σε πτώσεις
Έως και από 1 μέτρο ύψος
Χρώμα δέσμης
Λευκός φωτισμός
Διαστάσεις
Μήκος (Χιλιοστά)
168
Διάμετρος Κεφαλής (Χιλιοστά)
40
Βάρος (Γραμμάρια)
127,7
Αξεσουάρ (στη συσκευασία)
Θήκη μετάφοράς
Ποιοτική
Λουράκι Καρπού
Ναι
Ανταλλακτικός Δακτύλιος "Ο"
Ναι
Τιμή με ΦΠΑ 79,50 €
Προσωρινά εκτός αποθέματος